FarmStead Jazz Festival

Toegang € 5,-  15 juni 2019

Zomers Jazzfestijn  - Salsa Jazz - West Coast Jazz - Big Band Jazz

Het FarmStead Jazz Festival is een zomers jazzfestijn voor de hele familie, in ontspannen sfeer op een prachtige plek in Westbroek! De formule is eenvoudig: In de oude deel van boerderij 'De WillemsHoeve' spelen achtereenvolgens drie fantastische orkesten, terwijl buiten genoten kan worden van de zon, een drankje en heerlijk eten van de BBQ Food Express!

Pancho's Orchestra

Een groep van 16 muzikanten die latin jazz, salsa, jazz, funk en Afro beat spelen. Je zult zeker een Cubaanse clave en Latijns-Amerikaanse ritmes herkennen. Onze dirigent is Frans 'Pancho' Cornelissen, onze arrangeur, componist en een bekende trombonist.

Pancho's Orchetra

Cool Dawn West Coast Jazz Tentet

Cool Dawn West Coast Jazz Band brengt herontdekte nummers uit de jaren vijftig opnieuw tot leven. Geen stevige bigband sound, maar sophisticated jazz waarbij naast improvisatie veel aandacht is voor gearrangeerd en subtiel samenspel in full color. Cool Dawn speelt muziek van Miles Davis, Gerry Mulligan, Chet Baker, Clifford Brown, Tadd Dameron, André Hodeir en Thelonious Monk in bijzondere arrangementen voor zes blazers.

Cool Dawn West Coast Tentet

Red Hot 100 Big Band

De Red Hot Hundred Big Band is opgericht in 2010 ter ere van het 100-jarige bestaan van Tzigane. De Big Band staat momenteel onder de bezielende leiding van Matthijs Minderman. De band bestaat uit achttien muzikanten van 18 tot 80 jaar en twee zangeressen en na een aantal wisselingen in de bezetting swingt de band als nooit tevoren! 

Red Hot 100 Big Band

Programma

15u00    Terrein open
16u00    Pancho's Orchestra
18u00   Cool Dawn West Coast Jazz Tentet
20u00   Red Hot 100 Big Band
Aansluitend Jamsessie

Bestel wel even kaarten van te voren, dan zorgen wij dat er voldoende eten en drinken is. 

<< terug

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze FarmStead Nieuwsbrief en we houden je op de hoogte de concertagenda! De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en alleen als er nieuws is.

INSCHRIJVEN